Biesbosch Buffel Challenge

Ben je geen wedstrijdrenner, maar ga je een beetje uitdaging niet uit de weg? Doe dan mee aan de Biesbosch Buffel Challenge! Dit is een individuele challenge*. In 2024 hebben we deze georganiseerd, wellicht ook weer in 2025! georganiseerd.

Hoe doe je mee?
De challenge voor 2024 is verreden, maar wellicht dat je in 2025 weer mee wil buffelen? Je rijdt op het wedstrijdparcours van de Omloop van de Biesbosch, het Strava segment “De Grote Groene Uitdaging”. Je prestatie registreer je op Strava met vermelding “Buffel Challenge”. Hierdoor wordt je challenge opgeslagen en in de uitslagenlijst gezet. Eén ronde is ruim 9 km. Je rijdt hem rechtsom ofwel met de klok mee. Door je uitslag te registeren wordt je Challenge prestatie geregistreerd én, ook niet geheel onbelangrijk, in de uitslagenlijst gezet.

De volgende categorieën kunnen rijden:

· Biesbosch Buffel Challenge Sportklasse twee ronden
· Biesbosch Buffel Challenge Amateurs vier ronden

Voor beide categorieën maken we uiteraard een aparte uitslag voor dames en heren. Prijs voor de plaatsen 1 tot en met 3 én uiteraard eeuwige roem. De prijsuitreiking is zaterdag 25 mei in de Biesbosch bij de start en finish van de wielrenwedstrijd.

Let op. Je wordt geklasseerd in de hoogste aantal ronden Challenge waar je aan deelneemt. Rij in de goede richting (rechtsom) en ruim over start en finish!