Biesbosch Buffel Challenge

Ben je geen wedstrijdrenner, maar ga je een beetje uitdaging niet uit de weg? Doe dan mee aan de Biesbosch Buffel Challenge! Dit is een individuele challenge* waarbij je rijdt op het wedstrijdparcours.
Ook in 2023 wordt de challenge weer georganiseerd. #staytuned

Hoe doe je mee?
Je rijdt de challenge, op nog nader te bepalen data in 2023, op het wedstrijdparcours van de Omloop van de Biesbosch. Je prestatie registreer je op Strava met vermelding “Buffel Challenge”. Hierdoor wordt je challenge opgeslagen en in de uitslagenlijst gezet. Het parcours is op het Strava segment “De Grote Groene Uitdaging”. Eén ronde is ruim 9 km, je rijdt hem rechtsom ofwel met de klok mee. Door je uitslag te registeren wordt je Challenge prestatie geregistreerd én, ook niet geheel onbelangrijk, in de uitslagenlijst gezet.

De volgende categorieën kunnen rijden:

· Biesbosch Buffel Challenge ‘Sportklasse’ rijden drie ronden
· Biesbosch Buffel Challenge ‘Amateurs’ rijden zes ronden
· Biesbosch Buffel Challenge ‘Elite’ rijden negen ronden

Bij alle categorieën maken we uiteraard een aparte uitslag voor dames en heren. Prijs voor de plaatsen 1 tot en met 3 én uiteraard eeuwige roem.

Let op. Je wordt geklasseerd in de hoogste aantal ronden Challenge waar je aan deelneemt. Rij je bijvoorbeeld negen ronden (elite) dan kom je niet op het podium van de zes en drie ronden klassement etc.