Biesbosch Buffel Challenge

Ben je geen wedstrijdrenner, maar ga je een beetje uitdaging niet uit de weg? Doe dan mee aan de Biesbosch Buffel Challenge! Dit is een individuele challenge* waarbij je rijdt op het wedstrijdparcours.
Ook in 2023 wordt de challenge weer georganiseerd.

Hoe doe je mee?
Je kunt de challenge vanaf 27 april 2023 tot en met 8 mei 2023 rijden, op het wedstrijdparcours van de Omloop van de Biesbosch. Je prestatie registreer je op Strava met vermelding “Buffel Challenge”. Hierdoor wordt je challenge opgeslagen en in de uitslagenlijst gezet. De naam van het parcours in het Strava segment volgt. Eén ronde is ruim 9 km. Je rijdt hem rechtsom ofwel met de klok mee. Door je uitslag te registeren wordt je Challenge prestatie geregistreerd én, ook niet geheel onbelangrijk, in de uitslagenlijst gezet.

De volgende categorieën kunnen rijden:

· Biesbosch Buffel Challenge drie ronden
· Biesbosch Buffel Challenge zes ronden

Bij alle categorieën maken we uiteraard een aparte uitslag voor dames en heren. Prijs voor de plaatsen 1 tot en met 3 én uiteraard eeuwige roem.

Let op. Je wordt geklasseerd in de hoogste aantal ronden Challenge waar je aan deelneemt. Rij je bijvoorbeeld zes ronden (elite) dan kom je niet op het podium van het drie ronden klassement etc.